Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Отказване От права !!! - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Отказване От права !!!
Отиди на страница  1 [2]
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
msrm the spamer
Sat Aug 29 2009, 08:59
Гост
LuGlaAa`` ;d написа ...

Здравейте на всички ...
За тези който не ме знаят .. аз съм MaLka^LuGla`[^.~]`{F-Rlz} и съм админ в ДМ /DeathMach/ ...

Темата по която ще говоря днес .. Е отказването ми от Админиките права В сървара и разбира се от играта .. ^^ / CS /..

Причината е един 'индивид' за който собщих преди .. не повече от седмица .. Познат ви повече .. като : dfgdfgpm .. Това е предишната тема която 'посветих' на въпросния 'играЧ'

...Ще ви разкажа на кратко .. / поставете се на мое място /

... Влизате в Аим сървара с супер настроение за игра ... ии още с влизането .. въпросния
'играч' .. започва да ви убижда .. както и останалите играчи ...
След около 2-3 минути сървара е почти празен .. Оставете само вие .. и "ИГРАЧА"
След 4-5 мин .. прекарани в сървара .. настроението ви е под всякаква критика ..
Разбира се .. Няма админ който да го 'укроти' .. и В следващия момент .. исключвате ЦС-а ..
и се чуствате .. Точно като мен В момента в който пиша темата ..
Може би .. ще съжелявам, че съм искала да ми бъдат махнати правата .. Но след като няма да играя / или може би пък не .. все още го обмислям / за какво ще са ми права .. Ако играя .. Ще играя само за удоволствие ..
НЕка не ви губя повече времето в 'приказки'

Надявям се вече да сте разбрали за какво става съпрос.. ^^

Чао за сега ;]

( (
Най-отгоре
EuphoriA
Sat Aug 29 2009, 09:06
г-ца Асеноwa ^^
Регистриран потребител #1086
Регистриран: Wed Feb 18 2009, 16:41
съобщения: 627
D a N g E r написа ...

Оле маико катастрофа,закжо немога да го набарам аз този !!!!

Ти си решяваш но неспираи да играеш това е моето мнение просто другия път виш ИП-то и го дай насам!!!!!

Аз от близо месец му имам Ип-то ^^ .. има го и в първата ''посветена'' на него тема .. 94.190.193.137

DOnT STOP grEEn написа ...

това ако става в аим-а,сложете права на малката там колкото да не може да я турмози и без това колегите рядко влизът там,а тоя дойде ли в класик ще си замине.

... Цяла нощ мислих .. и стигнах до един вариянт ..който мисля ще се хареса на всички .. с едно исключение ..

..Правата ми от ДМ .. да бъдат прехвърлени в Аим .. и Да оствя Пролукчо и Амфетамина .. сами да се оправят с хакерчетата в ДМ ..
ии .. сега видях вариянта на Зеления ..., но вие /Митев и Соак/ решете кой ще е по- добрия .. ^^

Posted by : MeLL ;]
Най-отгоре
BreathTaker
Sat Aug 29 2009, 10:54

Регистриран потребител #1415
Регистриран: Thu Apr 09 2009, 11:22
съобщения: 1529
Браво, браво . Аз ще заключа пък ти ще разбереш какво са решили soak или Mitev скоро.
Най-отгоре
Отиди на страница  1 [2]  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF