Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] бан за бъг + Оплакване от Алкохолика - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] бан за бъг + Оплакване от Алкохолика
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
NoobSaibot
Sun Aug 30 2009, 20:50
Гост
преди 3 мин получих бан че съм бъгнал.... а не съм бана ми е от Алкохолика... картата е deathrun_nightmare 4-тия капан е еда въртяща се повърхност...едно мом4е пред мен беше клекнал и вървеше по нея а аз скачах на нея с Б-хоп... минах още 2 капана и след малко ми излезна надпис че съм бил бъгнал...според мен бъгналия беше играча който беше клекнал...
Искам да получа доказателство от админа...ако не получа такова до 24 часа ( докато ми се махне бана ) искам правата му да бъдат махнати ! супек ...как да го кажа по меко...НЕкадърен е ...в последните 2 дена играя доста в Детх Рън сички бъгват пред очите му .... а той нищо виждал съм го и той да бъгва... ама аз не съм некъв ******* като него за да правя снимки и после да ме заплашва , + товва са ме псували мн мн яко в детх ръна а и не само мен ...нито 1 ГАГ не съм виждал от него ...но може да не знае командата за ГАГ много жалко ..... (Алкохолик командата е amx_gag <nick> <time /sec> ако не я знаеш поне да не се излагаш пред хората )
ПРЕДЛАгам правата му да бъдат махнати .. човека не си върши работата причините съм посочил по горе! Чакам доказателство за бан ми
АА даа забравих да кажа нника с който играх е {S}ilent Assa{S}sin Според мен няма никаква причина да получа бан

Като гледам доста време мина....Алкохолика нищо не казва а го видях във форума....

[ Редактирано Sun Aug 30 2009, 21:23 ]
Най-отгоре
Alcoholica
Sun Aug 30 2009, 22:07
Alcoholica
Регистриран потребител #2170
Регистриран: Sun Aug 30 2009, 12:05
съобщения: 294
link
link
link
link
link
eto vsi4ko i ako kajesh 4e ne bugvash zdrave da e
i ne ma ubijdai ako obi4ash
Най-отгоре
-=[Pr0luX]=-
Sun Aug 30 2009, 22:20
Гост
NoobSaibot: 1-во не се прави не шеф и не ти даваш правата че да казваш какво ще става
2-ро не нарушавай или осквернявай личното достойнство на другите тук ! с подписа си !
Alcoholica: Каде видя бъгване ? Пиши на кирилица !
Най-отгоре
Alcoholica
Sun Aug 30 2009, 23:00
Alcoholica
Регистриран потребител #2170
Регистриран: Sun Aug 30 2009, 12:05
съобщения: 294
1-во :
не ма убиждаи
2-ро :
има6 демо , пик
3-то :
ако ми говори6 по този на4ин в сервера 6е ти покажа 4е знам как са гагва за 1 ден

няма6е да е нужно да прави6 този цирк просто трябва6е да си изтарпи6 присьдата !

приятно игране в РО-НИ СЕРВЕРИТЕ
Най-отгоре
KOTAPAK
Sun Aug 30 2009, 23:17
Регистриран потребител #410
Регистриран: Tue Feb 26 2008, 19:15
съобщения: 784
Ей NoobSaitbot смени си надписите в подписа, че да не те гоним и от форума.
Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF