Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / Искам да видя доказателство за бана на (fire tiger) - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Искам да видя доказателство за бана на (fire tiger)
Отиди на страница  1 [2] 3
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
ronny10
Sat Oct 31 2009, 15:21
Гост
1.Ако щет махайте бана ако щет ми махайте сички флагове не ми се занимава с глупаци от сорта на тайгър.Случката е такава - тъкмо един ламер бъгна на бкм плочата горе и го баннах после един ме попита дали е буг и аз му казах да (тоя беше EnR|TBAP) после и друг ме попита(ApOkAlIpto) и злобен му каза да и аз казах на злобен тихо остаи го да бъгне и да яде бана.Така след това аз и тайгър минахме мапа и аз нарочно стоях зад него щот знаех , че ще бъгне плочата даже бях му приготвил и амх_банменуто, така той бъгна и си изяде бана.Щом бъгва сега ще си сърба попарата.Знам завиждате на ЛОЛА и на МЕН но ний не сме виновни :X Нямам демо нямам пик нямам .... Кажете на митев ако искате да ми ги махне изобщо не ме интересува такива бъгери не са препятствие за мене.ГЛЕДАЙТЕ ХРОНОЛОГИЯТА НА СЪРВЪРА! Знам , че соак не ме е включил към списъка с админи които ги освобождава от тва правило да правят демо, аз не правя демо само когато съм деад понякога им правя, па и нямам трансфер как да мина спек че да му правя пик или демо ?Може да не знам амх команди разни други глупости но бъговете ги различавам.Соак да има предвид това и да реши дали да имам флагове.И тоя тайгът ако го видя да влезе в сървъра преди да му изтече бана ще го банна конфиг ''БАНА НЕ Е БЕЗ ПРИЧИНА!!!''

[ Редактирано Sat Oct 31 2009, 15:31 ]
Най-отгоре
UNKL | FaNaTiKa
Sat Oct 31 2009, 15:35
Гост
според мен правата ще ти бъдат отнети защото ти предоставяш възможност на играч да бъгне па после и да го баннеш
Най-отгоре
FCSV
Sat Oct 31 2009, 15:36
fcsv
Регистриран потребител #1867
Регистриран: Tue Jul 14 2009, 09:28
Град: някаде из българия
съобщения: 501
няма снимка няма демо няма доказателство за банът.

за правата на рони има си хора които да решат е на ти фанатика

[ Редактирано Sat Oct 31 2009, 15:42 ]
Най-отгоре
Уебсайт
ronny10
Sat Oct 31 2009, 15:39
Гост
Fanatik аз му казах че е бъг ве ама няма кой да чете ко пише другия ?Един от главните админи да си каже думата било то отнемате на правата ми било то за махане на бана и заключете темата.

[ Редактирано Sat Oct 31 2009, 15:43 ]
Най-отгоре
DzVeRa
Sat Oct 31 2009, 15:44
Гост
Искам да видя доказателство за банна на играч Fire tiger от админ RoNNy10
Ако няма доказателство бана да бъде махнат щот Fire Ми каза че банна е безпричина

Той ако ти кажи да скочиш от 10 етаж ще скочиш ли ?
Най-отгоре
FCSV
Sat Oct 31 2009, 15:47
fcsv
DzVeRa написа ...

Искам да видя доказателство за банна на играч Fire tiger от админ RoNNy10
Ако няма доказателство бана да бъде махнат щот Fire Ми каза че банна е безпричина

Той ако ти кажи да скочиш от 10 етаж ще скочиш ли ?

небих се учудил и да скочи хД
Най-отгоре
Уебсайт
ronny10
Sat Oct 31 2009, 16:10
Гост
link На тва демо нищо , че банвам друг но важното е че и тайгър бъгна точно там и го баннах
Най-отгоре
FCSV
Sat Oct 31 2009, 16:11
fcsv
ари някои да зема решение по бързо само спам става тука .
Най-отгоре
Уебсайт
UNKL | FaNaTiKa
Sat Oct 31 2009, 16:55
Гост
FCSV Аз случаино да сам казал "правата на рони ще бъдат отнети" аз казах "че сигорно правата на рони ще бъдат отнети чети малко и дзвера тои като ми каза че не е бъг аз не му повярвах затова направих тая тема да се види ....
Най-отгоре
LoLa ;]
Sat Oct 31 2009, 16:59
LoLa ;]
Регистриран потребител #999
Регистриран: Tue Feb 03 2009, 05:04
Град: Южната Трибуна
съобщения: 789
Според мене ти си тоя играч и сега си напрайл тема щот не може да играеш в сървърите или пък имаш зъб на рони и някой си ти е казъл ,че не бил бъгнал пък изял бан и ти нарочно иначе няма друг начин щото за кво ти е да вярваш на някой си играч дето за 1-ви път го виждаш
Най-отгоре
Отиди на страница  1 [2] 3  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF