Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Питам се, защо? - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Питам се, защо?
Отиди на страница  1 [2]
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
UNKL | FaNaTiKa
Fri Nov 06 2009, 06:39
Гост
Ами прегледах демото , и аз не мисля че е хак за една , две кофи. Не мисля че се банва

:Чочо Това име дето не оспя да разчетеш е " LoLa ;] "
Най-отгоре
cs-4o4o
Fri Nov 06 2009, 09:19
Гост
Знаете ли, за някой това ще е поредния спам, но аз просто немога да не го кажа. Преди да се откажа от сървърите на унакс и да започна да играя сървърите на рони имаше една машина, която действаше безотказно, при унакса. Там всеки дмг през кашон беше wall, а всеки hs беше аим. Машината беше доста стара, но работеше безотказно. Всеки беше банват, само защото е решил да играе по-добре от другите (без хак). Затова там всеки се стараеше да цели тялото и краката, да не дупчи през стени, да не прави ръш. Демотата бяха просто измислица, просто всички админи (някой от тях доста добри, но за съжаление се броят на 3-те пръста на едната ръка) действаха по предчувствие. Това бяха и са сървъри, в които развитието ти като играч тотално пропада. Админите които ще прочетът това, преди да ме баннат и от форума, нека не приемат това като наливане на ъкъл или реклама на сървъри (а и каква реклама може да е това )
Приемете го, като съвет.

[ Редактирано Fri Nov 06 2009, 09:23 ]
Най-отгоре
Battleman
Fri Nov 06 2009, 09:44

Регистриран потребител #151
Регистриран: Mon Dec 31 2007, 11:23
съобщения: 1121
Не съм гледал демото, защото нямам възможност.Също както и ти каза, админите използват предчуствие. Ами ако го нямаше това предчуствие, без значение админ или играч, то сървърите щяха да са пълни с хакери. За съжаление, да бъдеш админ в сървър и да бъдеш коректен админ вече не е лесно, както си мислят всички играчи. То е просто изморително. Това, постоянно да си нащрек... Уморяваме се. Тъкмо си банваш един, когото си спектвал, след това влизаш малко за кеф, ама на! Влизат други... И ти пак седиш Спектатор като идиот половин час, дали защото си се усъмнил, или някой ламер е порочил някой добър играч (еми няма как и такива се налага да се гледат). И след това, като си изгледал, кажи речи, 20 човека и още ти надуват главата, правят се грешки.. Не знам дали е грешен банът ти, но ако мога ще го изгледам. Всички си мислят, "У-у-у, колко е яко да си админ, нищо не правиш, пишеш си tsay, slay, kick, ban, у-у-у, пуканка е.." Еми не е така... Особено ако си главен админ... Не се следят само играчи, но и админи, нямаш права само в един сървър, но и във всичките. Да не казвам тогава каква лудница е..

//off

Как и един от модераторите не забеляза, че темата е изписана на латиница?

[ Редактирано Fri Nov 06 2009, 09:46 ]
Най-отгоре
cs-4o4o
Fri Nov 06 2009, 11:39
Гост
Battleman написа ...

Не съм гледал демото, защото нямам възможност.Също както и ти каза, админите използват предчуствие. Ами ако го нямаше това предчуствие, без значение админ или играч, то сървърите щяха да са пълни с хакери. За съжаление, да бъдеш админ в сървър и да бъдеш коректен админ вече не е лесно, както си мислят всички играчи. То е просто изморително. Това, постоянно да си нащрек... Уморяваме се. Тъкмо си банваш един, когото си спектвал, след това влизаш малко за кеф, ама на! Влизат други... И ти пак седиш Спектатор като идиот половин час, дали защото си се усъмнил, или някой ламер е порочил някой добър играч (еми няма как и такива се налага да се гледат). И след това, като си изгледал, кажи речи, 20 човека и още ти надуват главата, правят се грешки.. Не знам дали е грешен банът ти, но ако мога ще го изгледам. Всички си мислят, "У-у-у, колко е яко да си админ, нищо не правиш, пишеш си tsay, slay, kick, ban, у-у-у, пуканка е.." Еми не е така... Особено ако си главен админ... Не се следят само играчи, но и админи, нямаш права само в един сървър, но и във всичките. Да не казвам тогава каква лудница е..

//off

Как и един от модераторите не забеляза, че темата е изписана на латиница?

Съгласен съм с теб, но не съм казал че работата на админите е лесна. Бях админ, знам за какво иде реч. Просто се надявам админи като кифлата (пак се извинявам не знаех че си госпожица) да бъдат по-доблестни и справедливи. Добре усъмнила се е, че съм хак, немога да го успоря, преценка на админ. Можеше да ме банне за 1ч., след което като вляза да играя и пак се усъмни и види наистина нещо нередно да ме банне за 1 седмица. Това е от мен. Приятна игра на всички в сървърите на рони....апък аз ще се завърна след седмица, 'пък дал господ някой да ми махне бана, може и по-рано

[ Редактирано Fri Nov 06 2009, 11:52 ]
Най-отгоре
bad girl
Fri Nov 06 2009, 11:48
bad girl
Регистриран потребител #634
Регистриран: Wed Aug 27 2008, 16:17
съобщения: 230
Смятам че момчето не е с хак добре си играе
Най-отгоре
soak
Fri Nov 06 2009, 13:03
The one and only!

Регистриран потребител #3
Регистриран: Tue Dec 11 2007, 15:53
съобщения: 785
бан-ът е премахнат!
Най-отгоре
Уебсайт
Отиди на страница  1 [2]  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF