Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Аре си по-играем с правата admin--> Ronny10 - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Аре си по-играем с правата admin--> Ronny10
Отиди на страница  1 [2] 3
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
agrszgwagwa
Mon Nov 09 2009, 16:15
Регистриран потребител #686
Регистриран: Thu Sep 25 2008, 13:40
Град: Варна
съобщения: 260
Ей ronny10 един въпрос извън темата: Ходил ли си на училище? Правиш трагично-комични правописни грешки бе момче ^^
Най-отгоре
ronny10
Mon Nov 09 2009, 16:19
Гост
Постовете са писани в интернет зала набързо а относно българския до 7 съм имал 6 за годината а нататъка по-ниски
Най-отгоре
FCSV
Mon Nov 09 2009, 17:48
fcsv
Регистриран потребител #1867
Регистриран: Tue Jul 14 2009, 09:28
Град: някаде из българия
съобщения: 501
омг туи че е кикнал някои може да е бил афк даже един казва слаи го а на таз пиц с слапа може ония да е стоял с години на капан и да го е слапнал да се осети пък за последната пиц нищто нередно не видях. рони неби киквал без причина или слап.

[ Редактирано Mon Nov 09 2009, 17:50 ]
Най-отгоре
Уебсайт
gOg
Mon Nov 09 2009, 18:28
Гост
Аз лично съм много против насърчаването на такива като тоя Venom.Хора които ги е яд,които нямат работа и гледат да натопят някой админ!!!Не може да се дават права на някой и след това да има такива като Venom да дебнат в дадена ситоация и после кво?-вав форум всичко е изопачено!!!Аз лично сам попадал в такива ситоации и мога да кажа че е гадно.А повечето от темите на въпросният "Дедектив" са срещу админи!!!Това мен много ме дразни, не е правилно,все пак човек се учи от грешките си!!!- това е!
Най-отгоре
Freestyler
Mon Nov 09 2009, 18:55
Регистриран потребител #2093
Регистриран: Fri Aug 21 2009, 19:57
съобщения: 170
Е добре ве ако като напусувах един играч защо дори ми беше приятел на мене ми махнаха правата? аре искам да видя кво ще кажете ?

[ Редактирано Mon Nov 09 2009, 18:56 ]
Най-отгоре
sad
Mon Nov 09 2009, 18:56
Регистриран потребител #1221
Регистриран: Mon Mar 09 2009, 18:20
съобщения: 58
Веном,спри се вече моля ти се не ти ли писна да натопяваш хората и да правиш темИ и то 90 % от тях безмислени ............. спри се вече! За мене си едно лапе,подчертавам ЛАПЕ .. неставаш .По темата за мене,ако слапнатия играч наистина е пречил на останалите или на админ,който и да е .. то слапа си е на място,ако ли не.. вече идва като малко гафче но .. както каза гОг (всеки се учи от грешките си).

[ Редактирано Mon Nov 09 2009, 19:03 ]
Най-отгоре
FCSV
Mon Nov 09 2009, 19:00
fcsv
Регистриран потребител #1867
Регистриран: Tue Jul 14 2009, 09:28
Град: някаде из българия
съобщения: 501
`ҳ̸Ҳ̸ҳVenoMҳ̸Ҳ̸ҳ™ написа ...

Е добре ве ако като напусувах един играч защо дори ми беше приятел на мене ми махнаха правата? аре искам да видя кво ще кажете ?

и какво като са ти взели правата тряя и на рони ли туи е децка работа... сори за спама
Най-отгоре
Уебсайт
Alcoholica
Mon Nov 09 2009, 19:01
Alcoholica
Регистриран потребител #2170
Регистриран: Sun Aug 30 2009, 12:05
съобщения: 294
играи си с гаг
link

gOg : Аз лично съм много против насърчаването на такива като тоя Venom.Хора които ги е яд,които нямат работа и гледат да натопят някой админ!!!Не може да се дават права на някой и след това да има такива като Venom да дебнат в дадена ситоация и после кво?-вав форум всичко е изопачено!!!Аз лично сам попадал в такива ситоации и мога да кажа че е гадно.А повечето от темите на въпросният "Дедектив" са срещу админи!!!Това мен много ме дразни, не е правилно,все пак човек се учи от грешките си!!!- това е!

тоя RoNNy10 е сащия

[ Редактирано Mon Nov 09 2009, 19:05 ]
Най-отгоре
Tony.
Mon Nov 09 2009, 19:12
Гост
сега си напомних за един пост на зИления "това сме българите зеха моето сега трябва да земат и на другите" нещо от тоя род беше и е точно като за тази ситуация а веном тои само влиза в сърварите да търси нещо за което да направи тема и пак да се покаже като добрия играч които е хванал админа с някакво провинение та с някаква надежда да си върне правата същия случаи беше и с noobsaibot ако не се лъжа обаче тои беше "детектив" за по малко време накрая се отказа.а по темата по темата то си личи сичко че е малко или много изопачено това за кика тои може да е кикнал афк не да го слаива да не заема място да влезне друг това с слапването може да е заседнал някаде и да се опита да го изкара не да го слаине поне да завърши рунда а за смянатя на ника незнам защо пък това трябва да е провинение или да е наказуемо иска да влезе в топа да влиза че като е в топа сякаш пречи нещо аз като гледам всички го правят та според мен това дали тои си прави ранк или не това ко ви пречи незнам само намирате закакво да се заяждате.

[ Редактирано Mon Nov 09 2009, 19:14 ]
Най-отгоре
doob
Mon Nov 09 2009, 19:21
Регистриран потребител #2173
Регистриран: Sun Aug 30 2009, 16:00
съобщения: 466
Dizzaster оня ден и той от някъф др сервер снимал че лола псувала. Ненавиждам ги такива които се опитват да нятапят другите!
Най-отгоре
Отиди на страница  1 [2] 3  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF