Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Админът Alkoholica гагва без причина... - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Админът Alkoholica гагва без причина...
Отиди на страница  1 [2]
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
BreathTaker
Sun Nov 15 2009, 22:20

Регистриран потребител #1415
Регистриран: Thu Apr 09 2009, 11:22
съобщения: 1529
furk0 написа ...

така относно ГАГ вече и затова ли се правят теми ?
аз казах на Alcho да те гагне защото беше обидил играч , а аз не бях с админския ник и бях DEAD и нямаше как да те гагна и казах на ALcho ...
престанете да правите безмислени теми гаг ти е за 7 мин неможеш да търпиш или какво ....... и какво да взема да правя вече снимки на всеки гаг който се прави във сървъра , то така излиза ?!!??!?!

А ти не можеш да четеш ли какво? Гагнат е бил за 6 часа?

[ Редактирано Sun Nov 15 2009, 22:24 ]
Най-отгоре
TwinBlink^_-
Sun Nov 15 2009, 22:36
Гост
" game over " и на мен ми се е случвало, някой да е видял друг " пич " да псува и ми пиши това което е написал..и аз викам " еми не сум го видял " и после целия сърврър се обръща срещу ме .. " кооо какъв админ си ти вее върши си работата кто хората я са виж.. " какво да ги правя тези? Това не е достоина за обсъждане тема.. Щом е псувал, то гага е бил заслужен!
Най-отгоре
Treaxy
Sun Nov 15 2009, 23:41
Гост
gAM3 0veR * ツ написа ...

Alcoholica написа ...

еми Lamzi ше карам на право.
Един път те хванах в wc3 да убиждаш предопредихте без гаг нз дали си спомняш но ас полу4их сигнал 4е си убиждал,псувал.. и за това наказанието ти беше по голямо.
Ас по принцип ако имам възможност правя снимки като даден Player убижда,псува или се заяжда ...

Приятел ГАГ-ваш като го видиш, да псува !!! А не някои ти казал и ти даи го ГАГ !!!

ти братле ако слушаш сички какво ти говорят ще банваш само зашото някои ти е казал..... мисли малко бе

ти братле ако слушаш сички какво ти говорят ще банваш само зашото някои ти е казал..... мисли малко бе

[ Редактирано Sun Nov 15 2009, 23:41 ]
Най-отгоре
CrazY
Mon Nov 16 2009, 00:01
Регистриран потребител #1529
Регистриран: Wed May 06 2009, 15:33
съобщения: 297
И тук ще се намеся аз - CrazY[ANBU] или Hanazono Shizuma {F-Rlz} - все съм си аз.
Та, Ламзинчо, като почнеш да плямпаш, спирка нямаш. Ама карай.
Относно Пъпешчо, направо незнам как се сдържах да не му лепна ден почивка. Само с 15 мин се размина. Как и да е.
А сега извода на урока: Ако си играеш мирно и тихо, няма да си гагнат, кикнат или баннат!
Най-ми е кеф като почнат разни мишоци да ми казват какво да правя и как да го правя. Чак ме засърбява тигана....
И така - Кой не му е през носо ще му е през г*зо!
Peace
Най-отгоре
aTuJla
Mon Nov 16 2009, 02:12
aTuJla
Регистриран потребител #425
Регистриран: Tue Mar 04 2008, 22:30
съобщения: 232
гаг? аиди ключ кви са ти простотии теми за гаг бан без причина може но гаг ? може да не си псувал но си дразнел пак и аз правя така при парво псуване гаг за 7 мин при второ гаг за 1 ден и секи път когато го видя да псува гаг за 1 ден
Най-отгоре
Отиди на страница  1 [2]  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF