Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / Banned Because Of SKills :] [ Reloaded ] - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
Out Of Control
Mon Mar 22 2010, 17:18
Гост

Здравейте

Идвам да напиша поредното оплакване от действията на админ в сървърите ви :]
Снощи,реших да изиграя няколко мапа в Класика ... когато влезнах,почнахме от Дъст 2 , минахме на Азтек,после малко по-несериозна игра на Итали ... и се получиха добри игри на маповете и никакви проблеми,освен разбира се,няколко обвинения към мен,че играя с хак ,както и към едно друго момче [ тогава изревнувах ] с което отворихме приказка :] и разбира се,няколко намеси на Лейди Гага - гагвания , поради неуместни изказвания на някои играчи :] Та дойде време за некст мап-а - де_Трейн ... много ми се играеше мап-а и реших да го изиграя и него ... наближаваме към събитието :] направих хубав статс - ако не се лъжа,около 20 от 0 , за около 5 рунда и изведнъж всичко беше прекъснато от поредния бан,породен от недостатъчно компетентната преценка на админ ...
[AMXBANS]
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin b33p
[AMXBANS] You have 7 days left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : ~ zLoTo_MoZu4e ~ SLaYeR ~
[AMXBANS] Reason : ' Wallhack '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ link
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 212.117.34.174 '
[AMXBANS]
link

Та в очакване съм на демото,на което се вижда хакчето както мненията и отговорите на останалите,които ще вземат участие :]
Добавки ~>
~ По време на събитието имаше достатъчно админи в сървъра :]
~ Защо банът е за една седмица,а не перманентен :]
~ Това е снимка от мой геймплей,след премахването на първият ми бан в ро-ни

~ Дано няма сърдити и нервни,от малкото доза ирония и лигавене,които съм приложил
Най-отгоре
DSGL
Tue Mar 23 2010, 10:46
DOnT STOP grEEn LigHT !
Регистриран потребител #991
Регистриран: Sun Feb 01 2009, 15:13
съобщения: 765
Брей,много старателно ги пишеш тези теми...Само заради старанието си заслужава да се гледа...До колкото помня те бях баннал защото се правеше на админ...Ама той ти е изтекъл.Сега ще чакаме демо
Най-отгоре
bhop4o
Tue Mar 23 2010, 21:13
Гост
Как може да се дават права на такива несериозни админи

чакаме демото
Най-отгоре
Disturbed.dll
Wed Mar 24 2010, 00:02
Disturbed.dll
Регистриран потребител #475
Регистриран: Tue Apr 01 2008, 15:48
Град: София
съобщения: 717
Явно скоро демо няма да има, затова предлагам да му се махне. Колкото до негърчето, ти тихо да не кажа аз какъв бан сложи миналия ден в ларкрафта !!!
Най-отгоре
Out Of Control
Wed Mar 24 2010, 00:33
Гост
DSGL ! написа ...

Брей,много старателно ги пишеш тези теми...Само заради старанието си заслужава да се гледа...До колкото помня те бях баннал защото се правеше на админ...Ама той ти е изтекъл.Сега ще чакаме демо

Приемам комплиментите,благодаря
Относно бана който ми сложи,не мисля,че беше прав ... но не се оплаквам от теб,не си от админите които според мен са за наказание ... поне за сега съм на това мнение
bhop4o написа ...

Как може да се дават права на такива несериозни админи

чакаме демото

Ами,ако бъдат и наказвани ... ще е справедливо :]
А лошо е че и продължават да се дават ... сега ще дам примери и ще припомня някои събития ...
negur4eto написа ...

Skills к*** ми

Този човек ... не ми се занимава хич с него и за това не пускам теми - оплаквания , с държанието му в сървърите,главно към мен,но той и във форума си продължава ... а отгоре на това ... меко казано , просташкото му поведение е възнаградено с права и то не какви да е ами и за бан ... да не казвам,че и преди съм го споменавал в една друга тема ...
Disturbed.dll написа ...

Явно скоро демо няма да има, затова предлагам да му се махне. Колкото до негърчето, ти тихо да не кажа аз какъв бан сложи миналия ден в ларкрафта !!!

Ето ти и потвърждение ... от човек,който знае как да си върши работата на админ ... мое мнение по наблюдения :]
Относно демото за което споменахте,напълно съм съгласен,че въпросният админ няма да има такова доказателство ... но пък жалко ... обичам да колекционирам такъв тип мои - бан - демота
И мерси,за доброто предложение Дистъбед
Още нещо да вмъкна [ припомня ],темата под тази,пак е мое дело и има какво да се каже от админска гледна точка ...

Най-отгоре
Disturbed.dll
Wed Mar 24 2010, 10:49
Disturbed.dll
Регистриран потребител #475
Регистриран: Tue Apr 01 2008, 15:48
Град: София
съобщения: 717
Бана ти е махнат. Може да слагате ключ.
Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF