Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / Защо ме баннаха?! - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?

Форуми
Отиди на страница  1 [2]
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
Itachi
Sun Mar 28 2010, 15:55
Гост
AnGeL zMeQ написа ...

Извинявай, ама с този ник играя от години... нито съм гледал от някой нито съм 1 към 1 с ника на въпросния админ

Напълно е прав човека. Все едно Franklin да кара голф 2 а AnGeL zMeQ да кара голф 3, ще го осъдиш ли само защото кара същата марка кола като твоята?

Franklin написа ...

. Незнам.. чак за едно сменяне на ник наказание с отнемане на права не знам...

Проблема не е само в сменянето на ник, а също и за напълно незаслужения бан.

Franklin написа ...

Итачи, не ти определяш кой става за админ или кой не....

Първо не си ти човека, които ще ми казва какво съм и какво не съм. Второ, като изберат някой политик, това означава ли, че той си върши работата? Нима това, че някой със власт го е напрвил свой подчинен оправдава неговата липса на качества като управляващо лице?

Franklin написа ...

Итачи умря отдавна....

Не прави спойлери, не съм стигнал до този етап от анимето още
Най-отгоре
negur4eto
Sun Mar 28 2010, 17:10
Гост
Аххахахахаха ебати шока то и аз съм някъф тъп админ ама тва минава сички граници ахаха
Най-отгоре
Billie
Sun Mar 28 2010, 17:45
Franklin
Регистриран потребител #1474
Регистриран: Wed Apr 22 2009, 15:44
съобщения: 291
Едно е политик друго е админ в компютърна игра. Не ми прави такива сравнения.Като направят някой учител той знае материала, нали ? ..... Къде минава всички граници, а !?!? ..... омг бана е за 5 мин а не пернаментен... осъзнайте се

П.П Не правя сполейри.. Сигурно преди 1 месец е умрял.... като си бавен е твой проблем..

[ Редактирано Sun Mar 28 2010, 17:45 ]
Най-отгоре
Itachi
Sun Mar 28 2010, 19:28
Гост
Franklin написа ...

Едно е политик друго е админ в компютърна игра. Не ми прави такива сравнения.Като направят някой учител той знае материала, нали ? ..... Къде минава всички граници, а !?!? ..... омг бана е за 5 мин а не пернаментен... осъзнайте се

П.П Не правя сполейри.. Сигурно преди 1 месец е умрял.... като си бавен е твой проблем..

Схемата е една и съща, и двамата отговарят за куп други хора. Това, че админа го прави индиректно чрез компютъра/интернета е друг въпрос. Хората са едни и същи. Не е проблема колко е дълъг бана, а самата постъпка, ако откраднеш 5 хиледи вместо 10 това оправдава ли нещата?

П.С.

Аз от скоро го гледам наруто.. така, че.. не ми разваляй кефа ^^

[ Редактирано Sun Mar 28 2010, 19:29 ]
Най-отгоре
AnGeL zMeQ
Sun Mar 28 2010, 20:43
Гост
Да, но от това, което каза въпросният админ, когато той е в сървъра аз или ще съм баннат или ще ми бива сменявано името...:

"LuttLe CuT AnGeL ;p : nqq se pi6e6 AnGeL .. pone tuka ,]"
Най-отгоре
Отиди на страница  1 [2]  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF