Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / Проблем с писането - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?

Форуми
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
Lucker
Thu Apr 22 2010, 00:54
CBR
Регистриран потребител #2468
Регистриран: Sat Oct 24 2009, 11:17
Град: BapHa
съобщения: 108
Когато пиша тема или отговор( голям, не 2 реда ) и почва да ми се връща на горе и на горе ( все едно, че го движа на горе със скрола ) и немога да следя това което пиша ( за грешки и причие ) и го карам на сляпо, давам преглет да видя какво съм написал, а ако има грешка с 3ста зора я оправям.. ама вече ги пиша на .txt и ги copy/paste.. ако някой има намерение да ми помогне, но неразбира проблема да пише ще го обясня по-подробно. моля да няма безмислени постове показващи високата интелигентност на звездоманите .

използвам: Интернет експлорър 8.0 няма нищо добавяно към него освен color
НЕ изпозвам: Опера, Мозила и прочие
Най-отгоре
t0kera*
Thu Apr 22 2010, 01:02
Регистриран потребител #1336
Регистриран: Sat Mar 28 2009, 14:43
съобщения: 727
Не мога да те разбера за какво точно става въпрос.Ако е това за което си мисля ето виж това-

и след това виж как става-

Просто трябва да го завлечеш с мишката надолу или настрани

[ Редактирано Thu Apr 22 2010, 01:04 ]
Най-отгоре
Lucker
Thu Apr 22 2010, 01:44
CBR
Токер както казах не използвам годзили, чармове и прочие при мене си е с 2 стрелкички една на горе и една доло.. и когато пишеш ти излиза лената за скрол ( не и знам името ) и когато вече почва да не се вижда началото на писаното и почва да ме връща на горе и се нервя много, повечето пъти се получава когато правя тема, в бързия отговор не се сещам да ми се е случвало това.
виж как е при мене link

[ Редактирано Thu Apr 22 2010, 01:45 ]
Най-отгоре
aboutme
Thu Apr 22 2010, 11:08
Гост
Пробвай да извадиш буксата на мишката докато пишеш , ако спре значи е от мишката.Пробвай с най-новата версия на експлоръра.Пробвай с всякакви други браузъри.Ако имаш проблем и в Firefox , трябва да се добави тоя скрипт към кода 1. ##РЕДАКТИРАНО##> 2. function scroll() { 3. var div = document.getElementById("main"); 4. var arrow = document.getElementById('arrowId').offsetTop-30; 5. div.scrollTop = arrow; 6. } 7. ##РЕДАКТИРАНО##>
Най-отгоре
Lucker
Thu Apr 22 2010, 22:50
CBR
aboutme стана с FireFox-a ама несъм му свикнал :X мерси много
Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF