Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Franklin vs syNTH - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
Отиди на страница  1 2 [3] 4
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
God'sGonnaCutYouDown
Sat Apr 24 2010, 17:02
Гост
ДАВАЙ ИП И КАЗВАЙ С КОЛКО ИСКАШ ДА ТЕ БИЯ ...
Най-отгоре
BreathTaker
Sat Apr 24 2010, 17:59

Регистриран потребител #1415
Регистриран: Thu Apr 09 2009, 11:22
съобщения: 1529
Я чакайте малко? Някой да ви е казал да му махате банна? Това, че е победил не означава нищо? Големи шефове станахте всичките нито soak, нито Mitev или някой от главните не е казал да се маха банна, а вие махате? Оф, аз като казвам, че само някой хора трябва да имат UNBAN, а не всички не ми вярвахте.. Победил FRANKLIN и к'во?! Това да не значи, че преди не е играл с хак.. Пфф, нямам думи...
Най-отгоре
t0kera*
Sat Apr 24 2010, 18:49
Регистриран потребител #1336
Регистриран: Sat Mar 28 2009, 14:43
съобщения: 727
omg,wtf,lol писах на BuUndU но той ми отговори така : be q ne me zanimavai s prostotii
той нали е главен админ???какво още повече да направя?

П.С.5 човека го гледахме и никой не каза "Той е с хак"....а и от демото което предостави галактус бил килнал през стената?Че кой не е килвал през стената....слушалките са му майката...наистина както казваха преди остават само ламери в ро-ни добрите играчи си заминават...и кво,например да баннем TransLucenT(давам този пример защото играе много добре и винаги е в топа) и каква ще е тръпката като се баннат добрите играчи?НИКАКВА! направо нямам думи вече......

[ Редактирано Sat Apr 24 2010, 19:36 ]
Най-отгоре
Battleman
Sat Apr 24 2010, 19:10

Регистриран потребител #151
Регистриран: Mon Dec 31 2007, 11:23
съобщения: 1121
Дайте да го видя това демо. Дайте и демо от срещата. Ако е бан админите може да се сбогуват с правата си. Ако ли не, значи ще си заслужили правата /до следващата издънка/.
Най-отгоре
t0kera*
Sat Apr 24 2010, 19:27
Регистриран потребител #1336
Регистриран: Sat Mar 28 2009, 14:43
съобщения: 727
Ето демото с което са баннали syNTH link а ето демото от мача което аз направих link
Най-отгоре
God'sGonnaCutYouDown
Sat Apr 24 2010, 19:29
Гост
Оф какво е това, СЛАГАЙТЕ МУ НЯКЪКЪВ БАН и той ще си исчака да му истече срока.. какво има да занимавате главните админи с глупости ... и аз мога да играя с ЛАЛ хак , да ми бият един бан ПЕРНАМЕНТ и да искам да играя с/у някой, който е ужасно слаб и е 100 процента сигурно че ще го бия и без хак и да ми се махне бана... ЩОМ Е БАННАТ Е имало някаква причина и това че на срещата не е играл с хак или просто не го е показал, незначи че няма да играе !!! АЗ СЪМ ТВЪРДО ПРОТИВ ДА МУ СЕ МАХА БАНА!!! а и ако наистина го иска , праща СМС и е готов... ПРАВИТЕ ОТ МУХАТА СЛОН, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ

[ Редактирано Sat Apr 24 2010, 19:31 ]
Най-отгоре
Addicted
Sat Apr 24 2010, 19:44
tIk trIk *
Регистриран потребител #863
Регистриран: Sun Dec 21 2008, 20:36
съобщения: 576
Голяма тъпотия ... Има смс унбан
Тоз ФРАНКЛИН МНОГО ЗЛЕ ...
Нямам думи ...
Най-отгоре
syNTH
Sat Apr 24 2010, 19:55
Гост
То вие само за тва сте я направили тая унбан система, банвате на поразия и лапате парички от рибите като се унбаннват ама няма да стане, правете квото искате, сървърите ще си останат пълни с дървари и вие ще продължавате да си мислите"Ех какви готини сървъри имаме, винаги пълни", НО с нереалните компаси.
Повече няма да пускам теми за бановете ми(отново съм баннат), видя се какви админи имате, през живота си не са играли 5в5, ако дори не играят ЦС като цяло от няколко месеца, да ме баннват пълна глупост.
Айде да жънете още много успехи с готините си сървърчета и класифицираните СМС АДМИНИ!
Все така нагоре и нагоре да отивате.
Най-отгоре
-Berserk-
Sat Apr 24 2010, 20:04
Гост
в рони принципа е има ли по-добър от теб значи е с хак
Най-отгоре
syNTH
Sat Apr 24 2010, 20:06
Гост
Това е принципа на всеки сървър с играчи които имат под нормалното ниво на умения да играят една игра.

[ Редактирано Sat Apr 24 2010, 20:07 ]
Най-отгоре
Отиди на страница  1 2 [3] 4  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF