Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / Бан без причина. - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
LaN
Wed Jun 30 2010, 18:03
Гост
ник на Админа - ice
ето и снимка снимка: link
моля баннът ми да бъде премахнат.
Най-отгоре
t0kera*
Wed Jun 30 2010, 18:46
Регистриран потребител #1336
Регистриран: Sat Mar 28 2009, 14:43
съобщения: 727
LaN,не бързай защото би трябвало да предостави демо ice,a и плюс това ми казаха че си играл в един сървър и всеки път си бил хакер,така че трай сега малко.
Най-отгоре
Ice
Wed Jun 30 2010, 18:58
The Devil's Competition
Регистриран потребител #1747
Регистриран: Wed Jun 24 2009, 16:05
Град: Sofia
съобщения: 61
DEMO Заповядай. Доста съмнителен бе за хак и реших да те гледам. War3 | Lucker ще потвърди. Онова спамене в админ чата, в началото, нямада го коментирам. Гледам, в момента, бана ти е пернаментен.
Най-отгоре
LaN
Wed Jun 30 2010, 21:35
Гост
Хах? на това демо не виждам никакъв хак?! лТФ
Сървъра където принципно играя беше спрян и за това не играех там,това че викат,че съм хакер не значи,че съм.А когато правите демо гледаите да има нещо въобще на него.А не просто така да го правите ЛТф
Ако искате бих ви дал сървъра да го видите ,но немога да го напиша тък защото е спам,invite.

[ Редактирано Wed Jun 30 2010, 21:38 ]
Най-отгоре
t0bl3ro_BG
Wed Jun 30 2010, 22:05
Гост
Лан си е чист хакер (играе с уалл и в реал-гамерс) не му махайте бана да ходи да играе при хакерите.
Най-отгоре
LaN
Wed Jun 30 2010, 23:17
Гост
Пич ти си най-големия ламер който съм виждал,нали не смяташ,че на думи ще направиш нещо ?
ИСКАМ ДА ми докажеш,че играя с хак ,моляте !
КОГАТО Се научите да играете ,да слухтите най-вече, а и стрелбата трябва да я свикнете с цаките и тогава се пробвайте за админи ,или а каквото и да било друго ,така чакам мнение от главния,на това демо дето сте предоставили оня горе хюмана го видях преди оня да ме убие,мисля че няма смисал да ви обяснявам.Говоря за тези които наистина разбират все едно.Моля мнение от главните администратори
Най-отгоре
Addicted
Thu Jul 01 2010, 00:38
tIk trIk *
Регистриран потребител #863
Регистриран: Sun Dec 21 2008, 20:36
съобщения: 576
Тоз за мен си е чист waller ....
Най-отгоре
С О Б Р
Thu Jul 01 2010, 01:06
Гост
Ооо оставяйте го тоя да , си гледа работата гледаите в колко сървари го обсъждат , че е хакер... Няма смисъл от занимаване .Бан!
Най-отгоре
aboutme
Thu Jul 01 2010, 07:40
Гост
Айде достатъчно хора ти показаха пътя , бана остава.Темата се мести и заключва
Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF