Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Striker-ALLfoncO^ 1-1 - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
MMG
Fri Aug 06 2010, 15:59
Striker
Регистриран потребител #4291
Регистриран: Tue Aug 03 2010, 21:22
Град:
съобщения: 102
Ами аз съм Striker и текато allfonco или там както се пише чакалеше ме ядоса и го предизвиках на 1vs1! Играхме на ярд в неговия сървър аз бях ct 2 пъти а той 1. Играхме по 15 рунда на отбор! Ако победи някой и двата печели ако единият спечели 1 и другия 1 играят 3ти. И стана така че той ме победи 1 път и аз го победих 1 път! И някаде към края на 2рите 15 рундове когато аз го победих той ми хвърляше флашки и ме флашваше но не бяха сериозни флашки виждаше се!!! И той почна да вика че съм бил hack! Изчака ме зад вратата и ме уби! Но все пак го бих! И 3тите 15 рунда бяха решаващи! Аз го убих 3 пъти и той започна да минава до A-то не от Qrd ами по стълбите и ме уби в гръб! Аз му казах НЕ Е ЧЕСТНО!" и той каза служебна победа лефтна ( РАЗБИРА СЕ ОТИДЕ В КЛАСИКА НА РОНИТО И СЕ ИЗФУКА НА ВСИЧКИ ЗА "победата" му!) Значи искам да кажа само че той е един лъжец дето се подмазва на админите и вижте кфо направи като разбра че ще го победя.......... МОГА ДА КАЖА САМО NC!!!

Най-отгоре
Уебсайт
Емил Цветков
Fri Aug 06 2010, 16:05
Регистриран потребител #2482
Регистриран: Sun Oct 25 2009, 16:25
съобщения: 106
Ти ли ме предизвика бе зле чаках те 2 дена щото те беше страх да играем.. Нали бе луд.. И всъщност не е 1:1 а 2:1 за мен бузка {} играта нали до 15?? сяка игра ти мятам по 2 флаша тоест общо 30 и ти ми казваш ама то твоите флашове не ловят недей мй спори тука със някакви безмислени теми :Х Защото и ти сам самия каза "ае пич няма да играем" ТЕМАТА В КОША!!! ALLfoncO^ 2:1 Striker

П.П: недей да си измисляш играчо 1. НИКОГА не си ме бил и 3-те рунда 2. НЕ ъм лефт а ти самият каза че няма да играем в Коша..

[ Редактирано Fri Aug 06 2010, 16:08 ]
Най-отгоре
MMG
Fri Aug 06 2010, 16:17
Striker
Град:
аз не ти казвам че съм те бил и 3те рунда а че те бих 2рия и почнах да те бия и 3тия 3 пъти те бих 3тия и ти почна да ревеш че съм хак! И 2ро нз как така не хващам флаша но по някой път става един бъг в който место да ти стане бяло на екрана а става нещо като след HE граната черно такова на земята и не се флашвам! А и аз излизам не по време на хвърлянето на флашката а след като си я хвърлил или преди да си я хвърлил ти почна да ревеш че съм хак! Никой не победи защото ти сам напусна като каза служебна! Пич ако бях хак нямаше да ме убиваш докъто ме чакаше зад кашона колкото до това че чакаленето и идването в гръб за недопостими при 1вс1 така че никой не побеждава! А тва за флашките е някав бъг просто в ронито винаги ме флашват нищо не виждам 5 секунди а в твоя бъгав сървър !!!! НИКОЙ НЕ Е ПОБЕДИТЕЛ! И не искам ти да пишеш а някой друг хората да видат!!! Ся МНОГО МНОГО ме е яд че нямаше някой който да е SPEC* да види дали съм хак! ЗАКЛЕВАМ ТИ СЕ В РО-НИ ЧЕ НЕ БЯХ С ХАК! Ако бях нямаше на флаша да ти празня по 7 патрона! А 1
Най-отгоре
Уебсайт
MMG
Fri Aug 06 2010, 16:21
Striker
Град:
НИКОГА НЕ МЕ Е БИЛО СТРАХ ДА ИГРАЯ С ТЕБ АЗ ТЕ ЧАКАХ ЧАКАХ ДА МИ ДАДЕШ СКАЙП!!!И НАИСТИНА ТРЯБВА НЯКОЙ ПО КОМПЕТЕНТЕН ДА КАЖЕ КАК Е СТАНАЛО ТВА С ФЛАША!!!
Най-отгоре
Уебсайт
MMG
Fri Aug 06 2010, 16:24
Striker
Град:
и защо да е 2 на 1 кога си ме бил 2 пъти xD служебна победа ква служебна победа за мен е победата защото ти започна да нарушаваш правилата btw Идваш ми в гръб, Чакаш ме зад кашон обиждаш ме,АЗ КАКВО САМ ТИ ВИНОВЕН ЧЕ СЪРВЪРА ТИ Е БЪГ ВЕ ПУБЕР
Най-отгоре
Уебсайт
Емил Цветков
Fri Aug 06 2010, 16:37
Регистриран потребител #2482
Регистриран: Sun Oct 25 2009, 16:25
съобщения: 106
1. Прочети правилата
2. Не прави пост след пост а натисни редактирай
3. не ми лафи Темата коша
Най-отгоре
Disturbed.dll
Fri Aug 06 2010, 16:38
Disturbed.dll
Регистриран потребител #475
Регистриран: Tue Apr 01 2008, 15:48
Град: София
съобщения: 717
и 2мата ще ви бия :D:D п.с. К'ъв е смисъла от тази буквално тъпа тема... 12 годишни ли сте, имате някакви бавни темпове. Ако имате нужда от помощ за нещо кажете не се притеснявайте, но такива простотии да пишете тука не е мястото !!!
Най-отгоре
BuUndU
Fri Aug 06 2010, 16:40
Marilyn Manson

Регистриран потребител #1161
Регистриран: Mon Mar 02 2009, 21:14
съобщения: 364
А защо и нас занимавате?
Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF